‘TURUNCU' ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE GİRDİ

‘TURUNCU

‘Turuncu Kırtasiye ve Tuhafiye' isimli işyeri, düzenlenen tören ve kurdele kesimi ile hizmete girdi.

 

 

 

 

‘Turuncu Kırtasiye ve Tuhafiye’ isimli işyeri, dün geçekleştirilen tören ve kurdele kesimi ile hizmete girdi. Törene; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Müftü Bayram Canbey ve çok sayıda öğretmen ile davetli katılım gösterdi.

 

SÜRPRİZ İNDİRİMLER OLACAK

Açılış esnasında bir konuşma yapan Turuncu Kırtasiye ve Tuhafiye sahibi Yusuf Bağcı, “Turuncu Kırtasiye ve Tuhafiye olarak özellikle öğrenci ihtiyaçları üzerine bir işyeri açmak istedik. Kırtasiyemizin yanında öğrenci ihtiyaçlarına yönelik tuhafiye ürünlerimiz de var. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kırtasiyemizde ve tuhafiyemizde çalışma prensibi olarak her gün bir veya iki ürün özel sürpriz indirimli olarak satılacaktır. Dolayısı ile tüm arkadaşlarımızı, öğrencilerimizi işyerimize davet ediyoruz” dedi.

 

İNEGÖL YENİ BİR İŞYERİ KAZANDI

Kendisinin de kırtasiyecilik geçmişinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Liseyi bitirdikten sonra ilk yıl üniversiteyi kazanamamıştım ve 1 yıl bir kırtasiyede çalışmıştım. O zamanki teknoloji ile fotokopi makineleri çok sıkıntılıydı. Servisleri hemen gelmezdi. Saatlerce fotokopi makinesi tamir ederdim, binlerce fotokopi çekerdim. Çok severek yapıyordum. O bir yıllık tecrübeden dolayı da üniversitede okullar açıldığında kırtasiyelerde yardım ederdim. Hamdolsun bugün kitapları devlet veriyor ama kırtasiye ihtiyacı var. İnegöl’de 52 bin öğrenci var. Bu bölge de okullar bölgesi. Kardeşimiz tuhafiye ve giyimle de bu konsepti desteklemiş. İsmi de çok hoş. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İnşallah bu işten istifade ederler” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Müftü Bayram Canbey’in duasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek işyerinin açılışı yapıldı.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54